HOME

 
   

 

 
 

Publicaties

 
   

 

 
 

Software

 
   

 

 
 

Contact

 
   

 

 
 

Zoeken

 
   

 

 
 

 

 Viafox - Voor gedegen advies en ontwikkeling van degelijke software

ViaFox is opgericht in 2000, maar de kerncompetentie Foxpro begon in 1991.

Tegenwoordig worden bij software-ontwikkeling veelal meerdere applicaties en ontwikkelgereedschappen ingezet. Diverse technieken en protocollen moeten er voor zorgen dat die onderdelen tezamen de klus kunnen klaren. Bij wijze van voorbeeld kan men denken aan een 3-laags applicatie waarbij SQL-Server, COM-componenten en ASP worden gebruikt om data via HTML-pagina's te beheren. Ook schijnbare eindproducten als Word en Excel kunnen hierbij, al of niet zichtbaar, worden ingezet.

Mogelijk wilt u software gaan ontwikkelen met gebruikmaking van meerdere applicaties en ontwikkelgereedschappen. Mogelijk heeft u ook reeds besloten dat Foxpro daarvan onderdeel gaat uitmaken. De veelzijdigheid van Foxpro maakt deze ontwikkelomgeving daarvoor inderdaad ook uitermate geschikt.

Wanneer u in het kader van een project onder andere FoxPro gaat gebruiken, ben ik in te schakelen om aan dat gedeelte een professionele invulling te geven en te zorgen voor een volwaardige aansluiting op de aanperkende applicaties en ontwikkelgereedschappen. En ook ten aanzien van een zich ras uitbreidend aantal aanperkende onderdelen mag u van mij uiteraard de nodige competentie verwachten.

Zowel inzet op basis van een uurtarief als opgave van een fixed-price zijn mogelijk.U kunt zowel telefonisch als per email contact opnemen, uiteraard geheel vrijblijvend. Wellicht wenst u zich eerst nog wat nader vertrouwd te maken met de activiteiten en capaciteiten van ViaFox. De menu-opties Publicaties en Software kunnen u daarbij wellicht helpen.

ViaFox is gevestigd in Haarlem en bij de K.v.K. van Amsterdam ingeschreven onder nr. 34140258. Er wordt gewerkt met Algemene Voorwaarden.